Kuvagalleria

aside-img-1

Sisustus ja tilasuunnittelu

Kokonais- tai osasuunnitelma

Sisustussuunnitelman laajuus muotoutuu suunnittelutarpeen mukaan. Laajimmillaan suunnittelu voi sisältää kaikki sisustussuunnittelun osa-alueet saneerattavaan asuntoon tai uuteen omakotitaloon. Suunnitelma voidaan teettää myös yhdestä tai useammasta yksittäisestä osa-alueesta esim. asunnon pintamateriaaleista, tekstiileistä, kalusteiden sijoittelusta koskien yhtä tai useampaa tilaa.

Kummassakin tapauksessa suunnittelutyöstä laaditaan kirjallinen suunnittelusopimus, josta selviää työn sisältö, aikataulu sekä laskutustapa. Lisäksi sopimukseen kirjataan suunnittelutyön laajuuteen perustuva tuntiarvio työhön kuluvasta ajasta sekä työn tuntihinta.

Suunnitelmien toteuttamista varten asiakas saa työn vaatimat piirrokset, materiaalinäytteet, tuotekuvat ja tuoteluettelot. Työn ohjauksesta, valvonnasta ja tuotteiden hankinnasta sovitaan erikseen.

Tilan toiminnallinen suunnittelu

Muutosehdotukset pohjaratkaisuun ja kulkureitteihin. Säilytysratkaisujen, vaatehuollon, peseytymisen tai keittiötoimintojen suunnittelu.

Tilan ilme

Kattoihin, seiniin ja lattioihin soveltuvien materiaalien valinta tilan käyttötarkoituksen mukaan. Harmonisen värimaailman suunnittelu ja yhdistäminen tilojen kesken tai halutun tunnelman luominen tilaan.

Kalusteiden valinta ja sijoittelu

Tilaan ja käyttötarkoitukseen sopivien kalustevaihtoehtojen etsiminen asiakkaalle. Vanhojen ja uusien kalusteiden tai kahden kodin kalusteiden yhteensovittaminen toimivaksi kokonaisuudeksi. Kalusteiden sijoittelu kulkureitit ja huoneen käyttötarkoitus huomioiden.

Ota yhteyttä ajoissa!

Suunnittelutyö alkaa asiakkaaseen ja kohteeseen tutustumalla. Yhteydenotto kannattaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa - jo silloin, kun esim. uusien kalusteiden hankintaa, asunnon/huoneen remontointia tai uudiskohteen rakentamista vasta harkitaan. Aivan alkuvaiheessa vaihtoehtoja on yleensä useita, koska jo tehdyt ratkaisut eivät rajoita niitä. Eri vaihtoehtojen edut ja haitat käydään läpi ja valitaan parhaiten asiakkaan tarpeisiin, toiveisiin ja mieltymyksiin sopiva kokonaisuus. 

Soita Ninalle 040 774 2417

Sisustussuunnittelijan kotikäynti/konsultointi

Käynnin aikana katsotaan yhdessä asiakkaan kanssa läpi kohennusta tai muutosta kaipaava tila ja annetaan pääasiassa suullisia neuvoja sekä ratkaisuehdotuksia tilan parantamiseksi. Kotikäynnin voit antaa myös lahjaksi!